Om S&S

Om S&S

Simple and Successful


Ett klädmärke sedan 2015


Susanna Vargfjäll hade erfarenhet av arbete som agent för ett antal klädmärken. När hon insåg bristerna på marknaden i Sverige, så bestämde hon sig för att ta saken i egna händer och startade sitt egna klädmärke – Simple and Successful. Ett enkelt och framgångsrikt koncept som älskas utav hela Sverige. Märket grundades år 2015 och växer för varje dag.


S&S är ett klädmärke i uppbyggnadsfas, som har sina rötter i Kungälv. Konceptet utförs noggrant utan onödiga mellanled. Kläderna levereras i express, något som ligger i tiden då inköparna inte behöver planera sina inköp ett halvår tidigare, utan får kläderna levererat samma dag som beställningen läggs.


Som kund hos S&S får du bästa möjliga service och ett extra öga som hjälper dig att se över vad som saknas i just din butik. Eftersom att Susanna har jobbat både mot konsument och som färg och stil konsulent så är du i trygga händer av en inköpare som vet vad hon gör.

Mathilda Engdahl


Mathilda har varit en del av företaget sedan bolagets uppstart. Vargfjäll Group AB är ett familjeföretag och Mathilda är dotter i bolaget.


Design, inköp, webbutveckling, lagerarbete, sociala medier och foto är några av alla delar där ni ser Mathilda jobba.

Copyright @ All Rights Reserved.